De Klussenier Rik Peters
De Klussenier Rik Peters

Netelstede 74
6911 AR Pannerden

Dien uw offerte-aanvraag in   

0316 84 06 10
06 1340 7566
rikpeters@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 66175585

Even voorstellen

Mijn naam is Rik Peters, samen met mijn gezin woon ik in Pannerden. Voor alle renovatie-, onderhouds- en verbouwwerkzaamheden kunt u bij mij terecht.

Na het behalen van mijn Hoveniersdiploma diploma ben ik 15 jaar werkzaam geweest bij een hoveniers- en facilitairbedrijf. Hier heb ik mezelf erg breed ontwikkeld op het gebied van renovatie en onderhoud. Naast mijn werk was ik altijd bezig met klussen en verbouwen bij familie en bekenden. Het aannemen en uitvoeren van deze opdrachten vond ik zo leuk dat ik besloot te onderzoeken wat er voor nodig is mijn eigen klusbedrijf te starten. Na wat onderzoek kwam ik zo terecht bij de franchiseorganisatie De Klussenier.

Wilt u nieuwe badkamer, keuken of de zolderverbouwen tot slaapkamer? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Alles is mogelijk op het gebied van onderhoud en renovatie. Denk hierbij aan timmerwerk, renovatie of plaatsing van toilet. Maar ook schilderwerk, elektra, het leggen van vloeren en natuurlijk alle werkzaamheden in de tuin.

Als Klussenier mag u van mij kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden in uw situatie en verzorg desgewenst de inkoop van het materiaal. Blijkt dat uw wensen bouwtechnisch niet uitvoerbaar zijn, dan ga ik op zoek naar alternatieven. U kunt mij ook inschakelen voor grotere projecten. Indien nodig kan ik een beroep doen op collega Klusseniers. Uiteraard blijf ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijke voor de werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik reken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...